Fifa

Kiváló supersub, elérhető áron! – TOTS Moments Josef Martínez SBC

metabro - 5 éve

Ez most egy igazán megérős SBC lett.

Néha-néha érdemes ránézni a "kisebb" SBC ajánlatokra is, mert bizony az EA Sports tud meglepetést okozni. Ilyen például Josef Martínez legújabb TOTS Moments lapja, amit meglehetősen olcsón lehet kiemelni az SBC-ből, s ráadásul még supersub pozícióba kiváló is.

Sajnos máshogy nem igazán lehet elhelyezni egy keretbe, elvégre a nemzetiségéből adódóan nem tudjuk acélos támogatókkal körbevenni, az egyetlen esély, hogy egy MLS csapatba pakoljuk, ami ugyan ritka, de ha megfeszülünk, akár egy világverő brigád is kijöhet belőle.

Ahhoz, hogy megkaparinthassuk a szóban forgó lapot, igazság szerint nem kell túl sok mindent tennünk, egyetlen SBC feladat teljesítésével a gyűjteményünkbe küldhetjük Martínez kártyáját.

Kritériumok:

  • Minimum 1 MLS játékos a csapatban
  • Minimum 84-es Squad Rating
  • Minimum 80-as Chemistry
  • 11 játékos a keretben

A legolcsóbb keret, amit össze tudtunk állítani (PlayStation 4 platformon), az egy 62,550 Coinos csapat, vagyis Martínez TOTS Moments lapját 63 ezer coinból már meg is szerezhetjük!

Mi a következő listát vásároltuk össze az SBC-hez:

Sajnos Witsel és Ibrahimovic nem tartozik a legolcsóbb játékosok közé, de mindkettőre szükség van ahhoz, hogy az SBC sikeres legyen. Ibra például egyszerre teljesíti a legalább egy MLS játékos kritériumot, valamint a minimum Squad Ratinget is felhúzza a maga 85-ös kiadásával.

Érdemes összedobni Josef Martínezt, főleg akkor, ha nincs több százezer coinunk csapatot építeni!

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva