Apex Legends

Beindult a Repulsor torony – Megérkezett a legújabb Season 2 előzetes

metabro - 5 éve

Már nagyon közel vagyunk a második szezon megjelenéséhez!

Jövő hét kedden, vagyis július másodikán érkezik az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge. Ami biztos, hogy az új szezonnal egy teljesen új, tartalmilag átalakított Battle Pass is érkezik, ezt tovább színesíti majd Wattson, a játék legújabb karakterének megjelenése, valamint megjelenik egy új, Drop exkluzív fegyver is, az L-Star.

Ezek mellé azt is ígérte a kiadó, hogy "mozgásban tartják" a játékot, vagyis játékbeli eseményekre, kisebb pályaváltozásokra is lehet számítani. Ám arra senki sem gondolt, hogy már az első szezon elején belevág mindebbe a Respawn, a szárnyas szörnyek, a Flyerek megjelenése után most egy kisebb, ám valószínűleg annál drasztikusabb változás lett észlelhető a pályán.

A hivatalos Apex Legends Twitter fiók egy újabb Season 2 előzetessel lett gazdagabb, ami a pálya vadvilágával kapcsolatban hozott új információt nekünk. A Repulsor tornyot aktiválták, így az elkezdett dolgozni játékon belül is (forog), s ahogy az a teaserben is látszik, betolakodókat észlelt. Egészen pontosan a természet tolakodik be az arénába, a vadvilág kezdett el "átszivárogni" a pálya elkerítésén.

Több leak is arról beszélt, hogy az első szezon végén meg fogja valami, vagy valaki hackelni a Repulsor tornyot, ezzel új lényeket, valamint több ezer hektoliter vizet engedve az arénába. Vagyis többen drasztikus pályaváltozásokat jósolnak a második szezonra, ami összességében hatalmas húzás lenn a kiadótól!

Már nem kell sokat várni és minden kiderül!

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva