Gaming

Elköszönt utoljára rajongóitól, majd öngyilkos lett a népszerű youtuber

metabro - 5 éve

Korábban is már többször fenyegetőzött öngyilkossággal.

Korábban is már többször fenyegetőzött öngyilkossággal.

A 29 éves Desmond "Etika" Amofah már régóta a rendőrség célkeresztjében volt, ugyanis a 140 ezer követővel rendelkező youtuber hetekkel ezelőtt egy búcsúlevelet hagyott maga után, azóta senki sem tudta a tartózkodási helyét egészen hétfőig, ekkor ugyanis megtalálták a telefonját és az összes személyi igazolványát egy táskában New York Manhattan hídján. Egy nappal később a holttestét is megtalálták.

Maga után egy videófelvételt hagyott, amiben elköszönt követőitől és nyíltan beszélt az öngyilkosságról, épp ezért a YouTube letiltotta a videót, a közösségi irányelvek megsértése miatt.  "Jó kis élet volt ez" – hangzott el a felvételen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 9999999999999999999 (@etika) on

Az amerikai fiatal több százezer követővel rendelkezett, a YouTube mellett a Twitch-en is jelen volt, de még az instagramon is 400 ezren követték. Főként az új játékok kipróbálásával tett szert nagy népszerűségnek. Mindössze 29 éves volt.

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva