R6

Na ez a baj többek közt Chalet-val: instant spawn peek helyre leltek a játékosok

metabro - 5 éve

Counterelhetetlen spawn peek hely Chalet-n.

Az utóbbi időben egész jó munkát végez a Ubisoft pályák terén: bár Villa és Fortress baromi nagy, emiatt sokan nem szeretik, de kompetitív szempontból játszhatóak. A Hereford Base már kevésbé lett sikeres, azonban Kafé ismételten telitalálatnak tűnik, illetve Outback is jó lett. 

Képtalálat a következőre: „outback rainbow six siege”

Vannak viszont régebbi pályák (melyek a ranked rotáció részei), amikkel elég sok gond van: Skyscraperen egy, jó indulattal kettő balanszos site van, ráadásul folyamatosan mennek a runoutok védő részről, Chalet pedig a támadókat favorizálja, illetve túl sok a spawn peek lehetőség. 

Képtalálat a következőre: „chalet rainbow six siege”

Nemrég egy újabb ilyenre leltek a játékosok, ráadásul a gusztustalan fajtából, ugyanis nincsen rá ellenszer: ahogy vége az előkészületeknek, már halunk is. 

Nyilván megoldás, hogy ne a helikopter leszállóhelyet válasszuk spawnoláskor, de azért legyünk őszinték: nagyon nem normális, hogy létezik egy ilyen stratégia, ami teljesen kizár egy indulási pontot. 

Nem lenne túl nehéz orvosolni a hibát: csak rakni kell valami objektumot, ami kitakarja kellően a támadókat, így elvéve a lehetőségét az instant halálnak – reméljük, hogy elég figyelmet kap a poszt, és a Ubisoft is cselekszik ez ügyben. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva