R6

Nem ártana egy kis erősítés: 3 lehetőség, amivel Gridlockot optimális mértékben lehetne buffolni

metabro - 5 éve

Gridlock buff ötletek következnek.

Már több, mint egy szezonja velünk van az Oepration Burnt Horizon támadója, Gridlock, akiről annyira nincsenek jó véleménnyel a profik: 

Épp emiatt elgondolkodtunk, hogy hogyan is lehetne úgy buffolni, hogy ne legyen hirtelen túl OP: nézzük is a lehetőségeket, melyekből maximum az egyikre lenne szükség! 

1. Masszívabb csapdák

Nem idegen a Ubisoft számára, hogy hozzányúlnak a csapdák szívósságához: Frost Welcome Matjét immáron kettő lövéssel lehet szétkapni ugyebár. Nos meg lehetne ezt próbálni Gridlocknál is, mert jelenleg túl könnyű darabokra lőni a csapdát – így legalább bele kéne tenni mondjuk egy Impact Grenade-et "utility-t a utility-ért" alapon. 

Képtalálat a következőre: „Gridlock traps”

2. Gyorsabban terjedő csapdák

Igen, Gridlock egyik legnagyobb gyengéje a Trax Stingers gadget. Épp emiatt akár az is járható út lenne, hogy instant kikerülne az összes csapda a terjedés helyett, vagy legalább megfeleződne az idő (a jelenlegi érzésem szerint olyan 10 másodperc körül lehet). 

3. Jobb fegyver

Lassú, körülményes, könnyen eltávolítható gadget mellé kapunk egy 3 armoros támadót: azon kívül, hogy hozhat Smoke Grenade-et magával Gridlock, nincs túlzottan sok előnye. Az nem baj, hogy láthatóak a gyengéi 1-1 operátornak, azonban erősség terén se kéne hiányt szenvedi: ha például az F90 Assault Rifle (jelenleg 740) felvinnék, akkor egy igazán jó elsődleges fegyvere lehetne, de akár az LMG-vel is meg lehetne csinálni ezt (az M249 tűzsebessége 650), de ugye egy ilyen típusú fegyverhez kevésbé illik, ha darál. 

Képtalálat a következőre: „gridlock rainbow six”

Persze ezek egyelőre csal elmélkedések, hisz nincs az kilátásban, hogy a Ubisoft hozzányúljon az operátorhoz, azonban véleményünk szerint nem ártana egy pici erősítés. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva