Apex Legends

Hivatalos: Az esti órákban érkezik az Apex Legends Season 2 Launch Trailere

metabro - 5 éve

Már nagyon közel vagyunk az új szezonhoz!

Napok óta folyamatosan piszkálja (a szó legjobb értelmében) a közösséget a Respawn. A kiadó tényleg tanult a start utáni pár hónapból, fellendítették a közösségi média fiókjaikat, valamint a játékon belül is egyre több minden történik, ami végeredményben az Apexhez köti a játékosokat.

A hivatalos Twitter fiók például egy-két naponta lehoz mostanában pár második szezonnal kapcsolatos posztot, ugyan nem kell hatalmas dolgokra számítani, mégis jobb érzés így a játékosközösség részének lenni, mintha síri csöndben várnánk az új szezon megjelenését. Folyamatosan érkeznek újabbnál újabb kedvcsinálók, ilyenek voltak a Flyerek, vagy éppen legutóbb a Repulsor torony aktiválása.

A legújabb bejegyzés viszont az összes eddiginél nagyobbat ütött, a Respawn bejelentette, az esti órákban (nálunk 19:00) megérkezik a második szezon hivatalos bemutatója!

Aki követte az EA Play expót, ahol bejelentették az új hőst, az új fegyvert és beszéltek a Battle Pass tartalmakról, az már beleláthatott abba, ami készülőben van, ám a launch trailerről még csak most először esett szó.

Érdemes lehet tehát ránézni, az alábbi linken fogják este 7 órakor élőben streamelni a trailert, ami utána az adott URL-en valószínűleg fent is marad a világhálón.

Az új trailert itt tudod megtekinteni: 

Addig is, olvastál már a Repulsor torony aktiválódásáról?

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva