Fortnite

LeBron James fia is indul a Fortnite Friday kupán, FaZe Sway-jel áll össze

metabro - 5 éve

Folytatódik a közkedvelt versenyszéria.

Igazán nagy hírverése van mostanában a Friday Fortnite tornáknak. Keemstar a FaZe felajánlásának köszönhetően tudta újraéleszteni a versenysorozatot, ami végül (újból) hatalmas sikert aratott.

A legutóbbi forduló sztárvendége PewDiePie volt, ő a Fortnite legismertebb arcával, Ninjával állt össze annak reményében, hogy leakasztanak pár ezer dollárt Keemstar nyakából. Ez sajnos nem jött össze, de a Twitch-et meghódították, több ezren nézték a két játékos versenyét.

Ezúttal sem marad el a sztárvendég, ezúttal a sportvilágból érkezik egy meglehetősen jól csengő név, LeBron James, a legendás kosárlabdázó fia áll össze Sway-jel, aki a FaZe Clan tagja.

Biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz könnyű dolga a duónak, elvégre ilyenkor a Fortnite világ sava-borsa megjelenik, viszont ismerve Sway képességeit, akár még előkelő helyen is végezhetnek.

A versenyt az UMG Events hivatalos Twitch csatornáján lehet követni!

A Friday Fortnite körülbelül egy éve dőlt be, akkor ugyanis Keemstar elvesztette a befektetőit, sőt az Epic is péntekre kezdte szervezni a hivatalos tornáit, így esélye se volt a versenyszériának a fennmaradásra. Kész szerencse, hogy nemrég a FaZe tulajdonosa úgy döntött, beáll Keemstar mögé, hogy közösen fel tudják éleszteni a Friday Fortnite kupákat. A mai nap érkezik az esemény második szezonjának harmadik felvonása!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva