Gaming

Megérkezett a feliratkozói stream a Twitch-re

metabro - 5 éve

Újabb funkcióval bővült a legnagyobb streaming platform.

Újabb funkcióval bővült a legnagyobb streaming platform.

Úgy tűnik a korábbi értesülések igaznak bizonyultak, a Twitch ugyanis a mai napon bevezette a feliratkozói stream opciót, ami immáron minden olyan streamer számára elérhető, aki megfelel a követelményeknek. Ezzel az új opcióval mostantól a vezérlőpultban a streamerek beállíthatják, hogy kik nézhessék az élő adásaikat. 

A csatorna VIP-jei és moderátorai kivételt képeznek, nekik nem feltétlenül kell előfizetni a csatornára akkor, ha a streamer úgy dönt. 

Hogy döntöm el, hogy fel akarok-e iratkozni?

Jogos a kérdés, épp ezért a Twitch is úgy döntött, hogy a feliratkozói streamek esetén van egy rövid betekintési idő, amely során azok is bepillanthatnak a történésekbe, akik amúgy nincsenek feliratkozva az adott streamerre. A betekintés időtartamát sajnos nem definiálta a Twitch, de a tapasztalatok alapján 5 és fél perc áll rendelkezésünkre, hogy eldöntsük bejön-e az adott műsor. A betekintési opció naponta újraindul. 

Mik a követelmények?

Az opció bekapcsolása azok számára elérhető, akik részt vesznek a Twitch Affiliate programban vagy pedig Twitch partnerek. Ezen felül a tagságuk megszerzése óta 90 napon streamelniük kell úgy, hogy nem sértették meg a felhasználói feltételeket. A streamereknek mostantól tehát érdemes lesz jól viselkedni és betartani a feltételeket.

Kíváncsian várjuk, hogy mennyiben változik meg a Twitch ezek után. A platformon természetesen már meg is jelent a "sub stream" kifejezés, amit egyelőre még nem túl sokan használnak. Bővebb információért keressétek a Twitch oldalát.

Ezt olvastad már?

 

 

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva