Tech

Vadiúj videókártyákkal készül az Nvidia – Bemutatkozik az RTX SUPER

metabro - 5 éve

Tovább bővül az RTX termékcsalád.

Tovább bővül az RTX termékcsalád.

Úgy tűnik, hogy az Nvidia nem fogja tétlenül nézni az AMD új generációs Navi kártyái eljövetelét, titokban ugyanis korábban már bemutattak egy kis ízelítő videót a SUPER termékcsaládról. Ekkor még senki sem tudta, hogy mi készül, de mostanra már kiszivárgott az egész termékcsalád. A pletykák szerint a zöldek július 2-án fogják bemutatni az új SUPER szériát, amivel az RTX sorozatukat egészítik ki. Ha hihetünk az információknak, akkor az RTX 2060, a 2070 és 2080 fog új "SUPER" verziót kapni.

Egyelőre csupán annyit tudunk, hogy az új kártyákat több CUDA maggal szerelik, emellett egyes típusok több memóriát is kapnak, amelyek feltehetően magasabb órajelen fognak járni. Természetesen mindenki az új árakra kíváncsi, amiről egyelőre még semmit nem tudunk.

Reméljük a zöldek ceruzája nem fog túl vastagon fogni, ugyanis az egész termékskála sikere ezen múlik. Jövőhét kedden remélhetőleg minden kiderül, mármint ami a specifikációkat illeti, a független tesztek embargója ugyanis majd július 9-én jár le.

Forrás: Videocardz.com

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva