Fortnite

Visszatért a Siphon és a FAMAS is! – Már játszható a Builder’s Paradise LTM

metabro - 5 éve

Végre frissítették a Team Rumble-t!

Meglehetősen érdekesre sikeredett a 14 Days of Summer harmadik játéknapja. Mint azt már jól tudjuk, minden nap valami újdonsággal lep meg minket a kiadó, érkeznek a jobbnál jobb tartalmak az Item Shopba, új tematikus küldetések és jutalmak várnak ránk, valamint egy napra visszatérnek a már kivett fegyverek a játékba, pár teljesen új LTM-mel karöltve.

A mai nap fegyvere a FAMAS, vagyis az Epic és Legendary ritkaságú Burst Assault Rifle.

Erről a fegyverről sok mindent nem kell mondani, aki egy éven belül játszott a játékkal, szinte biztos, hogy találkozott vele, szórakoztató, pontos és bizony jó kezekben kifejezetten halálos. Nem is nagy probléma, hogy a Quad Launcher helyett érkezett…

Ami viszont érdekes, az a Team Rumble: Siphon mód megjelenése. Néhány napja a Redditen azon elmélkedett a Fortnite közösség, hogy bizony a Team Rumble módból nagyon hiányzik az a mechanika, ami már csak a kompetitív módokban érhető el, vagyis az, amikor killek után életerőt és/vagy pajzsot, valamint valamennyi nyersanyagot kapunk. A mai LTM ciklussal pedig máris elhozta nekünk az Epic Games a Team Rumble: Siphont, így örülhet mindenki, aki szereti a kaotikus kill-vadászatot.

A 14 Days of Summer keretein belül érkező LTM pedig nem más, mint a Builder's Paradise. Ebben a módban minden építmény életereje a többszörösére nő, sokkal gyorsabban tudunk nyersanyagot gyűjteni, ami viszont érdekes, hogy neutrális szerkesztés van a játékmódban, vagyis bárki belepiszkálhat az ellenfele építményeibe!

Jó szórakozást hozzájuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva