Fortnite

Fejlövésre felkészülni! – Idő előtt került elő a kilencedik hét kihíváslistája

metabro - 5 éve

Már tudjuk, hogy mi lesz a feladatunk a kilencedik héten!

Ezúttal is egy lelkes leakernek köszönhetjük a kliencedik játékhét kihívásainak idő előtti megjelenését. Mint kiderült Lucas7yoshi listájából, meglehetősen érdekes hétnek nézünk elébe.

Ott van például a fejlövéses feladat, itt garantáltan csak akkor kapunk pontot, ha ellenfeleink fejét találjuk el, ezekből a pontokból pedig összesen 500-at kell majd felhalmoznunk ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük a kihívást. Sniperek előnyben…

Ám összességében nem ettől lesz érdekes a játékhét, hanem a több szintes küldetéstől, ami ezúttal arra sarkall majd minket, hogy a játék összes ritkasági kategóriájával teljesítsünk. Ez azt jelenti, hogy a Common (szürke) fegyverektől kezdve egészen a Legendary ritkaságig el kell valakit tennünk láb alól. Nem egy teljesíthetetlen kihívás, de legalább egy kicsit színesíti a játékmenetet.

A ládanyitogatás ezúttal Lazy Lagoonba és Happy Hamletbe utazik, míg az "elfogyasztós" feladat ezen a héten a Chug Jugot és/vagy a Chug Splash tárgyat helyezi reflektor fénybe. Utóbbiakból három meccsen el kell használnunk egyet-egyet.

Ezúttal is lesz felderítés, a havas, a sivatagi és a dzsungel biomban kell felkutatnunk egy napelemet. Ha megvan mind, akkor ezt a feladatot is kipipálhatjuk.

Összességében nem ez lesz a legnehezebb kihíváshét, de ez nem is probléma, néha bőven elég annyi, hogy valami hozzáad az alap játékélményhez.

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva