Fortnite

Két héten belül érkezik az Air Strike – A 10. heti küldetések buktatták le

metabro - 5 éve

Hátha a tárgy nem lesz félelmetesen erős...

Komoly leak folyam zúdult a nyakunkba a mai nap, az adatbányász közösség ugyanis sikerrel kaparta elő a kilencedik és a tizedik játékhét várható kihívásait a forrásfájlok közül. Ami viszont említésre méltó, az a 10. játékhét feladatai között keresendő, ott ugyanis található egy olyan kihívás, amihez egy olyan tárgyat kell használni, ami még nem található meg a Fortnite-ban.

A feladat úgy szól, hogy használjuk az Air Strike tárgyat három különböző mérkőzésen. Nos, már korábban leakeket lehetett találni a tárggyal kapcsolatban, ám ennyire konkrét nyomunk még nem volt azt illetően, hogy ténylegesen érkezik-e az Air Strike. Hogy pontosan hogyan fog működni, azt sajnos még nem tudni, de Lucas7yoshi értesülései szerint a tárgy sebzése akkora lesz, mint egy normális gránáté, a különbség annyi lehet, hogy ezúttal egy kijelölt pontra az égből fog zúdulni az áldás.

Egyéb érdekesség, hogy egy eddig még nem látott területet is említenek a 10. heti küldetések, két hét múlva a feladat szerint fémet kell tudnunk gyűjteni egy Robot Factory nevű helyről, ám ilyesmi még nem található a pályán. Ez azt jelenti, hogy két héten belül komoly változások várhatók a játékban, egy teljesen új fegyver, az Air Strike mellé ugyanis egy új terület, egy robot gyár is érkezni fog!

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva