PUBG

Napi WTF: Na, így kell rektelni az ellenfelet az új benzines kannákkal!

metabro - 5 éve

Érdemes vigyázni az új benzines kannákkal!

Érdemes vigyázni az új benzines kannákkal!

A 30. update egyik nagy újdonsága nem más volt, mint a felrobbantható benzines kanna. A játékosok már régóta felvetették az ötletet, a fejlesztők pedig most végre sikeresen megvalósították a koncepciót. Nem csoda, hogy a streamerek egyből ráfeszültek a témára, hiszen mindenki meglátta benne a fun faktort. ChocoTaco ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, a kör végén a top 4-ben egy necces 1v2 szituációba keveredett, amikor is úgy döntött, hogy végre kipróbálhatja a benzines kannák új tulajdonságát, az ellenfele pedig nem igazán számított erre, de érthető, hiszen egy 1v1 esetén senki sem a földet szokta bámulni. 

A kivégzés tökéletesre sikerült, a streamer rajongói mellett a PUBG közösség is jól szórakozott a felvételen. Aki esetleg lemaradt volna, nemrég WackyJacky is tesztelte az új kannákat, de ő azt nézte meg, hogy 1000 kanna hogyan robban fel egymás után.

A dominó effektus levideózása nem volt valami egyszerű eset, ugyanis közben a játék több alkalommal összeomlott, úgy tűnik, hogy a motor nem igazán áll készen erre, de valljuk be, elég kevés annak a valószínűsége, hogy egy éles meccsen ilyesmi előforduljon.

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva