Fortnite

Nyilakat elő, mert visszatért a Crossbow! – A nyári LTM helyett pedig valami teljesen mást kaptunk

metabro - 5 éve

Igazán meglepőre sikerült a mai Item Shop és LTM ciklus.

Folytatódik a 14 Days of Summer, a Fortnite két hetes nyári eseménye. Ahogyan eddig is történt, minden nap valami teljesen újat kapunk az Epic Games-től, új tartalmak az Item Shopba, új napi kihívások, egy exkluzív 24 órás unvault, valamint naponta pörögnek az LTM ciklusok is.

A mai nap kiemelt, vagyis pontosabban visszaemelt tárgya a Crossbow, a sokak által kedvelt FAMAS-t váltja. A Crossbow egy meglehetősen öreg fegyver, hosszú ideig volt a játék része, ám egy idő után úgy döntött a kiadó, hogy eltávolítja az elérhető fegyverek listájáról. Majd később újból visszatért egy rövidebb időre, Halloween környékén például a Crossbow új kiadásával lehetett effektíven zombikat takarítani. Ám a Halloween szezonnal a Crossbowtól is el kellett köszönjünk, azóta most látjuk újra először. Persze most is csak 24 óra erejéig.

Ami viszont érdekes, hogy a mai napra nem jutott új nyári LTM, a 14 Days of Summer keretein belül ugyanis visszatért a Wick's Bounty, az LTM, ami inkább reagál az új Item Shop ciklusra, mint a nyári eseményre. Mint azt már jól tudjuk, a játékosok nagy meglepetésére a mai nap visszatért John Wick teljes szettje a boltba, sőt egy teljesen új karaktert, a társát, Sofiát is magával hozta.

Innentől kezdve adva van a kérdés, hogy vajon a jövő héten megjelenő új Pókember film ürügyén visszakapjuk-e az Endgame LTM-et, s vajon kapunk-e újabb, exkluzív Marvel skineket? Mi ezek után nagyon reménykedünk!

Addig is, jó szórakozást az új fegyverhez és a visszatérő LTM-hez! 

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva