Tech

Véletlenül kikerült az első RTX 2070 SUPER az Amazonra

metabro - 5 éve

Az Nvidia új kártyái már a spájzban vannak!

Az Nvidia új kártyái már a spájzban vannak!

Tegnap írtunk róla, hogy kiszivárgott az Nvidia új termékcsaládja, a SUPER, amivel a cég az AMD új Navi kártyái ellen kíván hadba szállni. A specifikációkról idáig nem voltak pontos információink, viszont a mai napon kikerült az első RTX 2070 SUPER az Amazon webáruházába, így jó pár dolgot megtudtunk már a júliusi megjelenés előtt. 

Az EVGA RTX 2070 SUPER XC Gaming fantázianévvel ellátott típusa 599,99 $-os áron került fel az áruházba azaz átváltva 170 ezer forintba kerül az új kártya. Összehasonlításképp ugyan ebben az áruházban a sima RTX 2070 XC Gaming 557,99 $-ba kerül, szóval 42 dollárral, azaz 12 ezer forinttal kérnek el többet az új kártyáért, ami könnyen lehet, hogy csupán az újdonság varázsa miatt kerül ennyivel többe. 

Az EVGA RTX 2070 SUPER XC Gaming  boost órajele 1800 MHz, azaz 90 MHz-cel több, mint a sima RTX 2070 XC Gaming, sajnos több információt nem árult el az Amazon sem, viszont a korábbi pletykák szerint még további 256 CUDA maggal szerelték a kicsikét. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést az Nvidia részéről, a kezdeti árakról így azért már többet megtudtunk, de a pontos ajánlott végfelhasználói ár még várat magára.

Ezt olvastad már?

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva