Fortnite

Visszatért John Wick az Item Shopba! – Ezúttal Sofiát, a társát is magával hozta

metabro - 5 éve

Erre a fordulatra sem hisszük, hogy sokan számítottak.

Meglepő Item Shop ciklusra ébredtünk, a nagy 14 Days of Summer hajtás kellős közepén visszatáncoltunk kicsit a John Wick esemény időszakába, ami olyan jól sikerült, hogy egy olyan Outfitet vásárolhatunk meg a boltból, amire korábban esélyünk sem volt.

Amikor kijött a legújabb John Wick film Keanu Reeves főszereplésével, az Epic Games úgy döntött, kollaborál a film készítőivel és megörökíti Keanu karakterét a Fortnite világán belül. Természetesen hatalmas sikert aratott mind az exkluzív játékmód, mind pedig a speciális kozmetikai tartalmak, ám valami miatt felemás szájízzel zárult az esemény. A leakerek szerint ugyanis nemcsak John Wick karakterének kellett volna megérkeznie, hanem a Parabellum című harmadik részben megismert társának, Sofiának is legalább egyszer elérhetővé kellett volna válnia. Többen úgy gondolták, hogy Halle Berry karaktere ezzel már sosem lát napvilágot.

Nos, az Epic Games úgy tűnik csak elhúzta a megjelenést, a mai ciklussal ugyanis egy komplett John Wick csomagot kaptunk az Item Shopba!

A már ismert John Wick Outfit, Wrap és Pickaxe mellé egy Epic ritkaságú Sofia jelent meg a Wick szettbe, 1500 V-Bucks ellenében gazdagabbak lehetünk egy új bérgyilkossal, akihez természetesen egy exkluzív táska is jár.

Innentől kezdve minden adott, ha a John Wick szett is vissza tudott térni egy hónapra az esemény vége után, ráadásul egy teljesen új tartalommal, akkor innentől kezdve a Marvel skinek visszatérésére is egyre nagyobb az esély, ráadásul még új karakterekkel is találkozhatunk…

Ezt olvastad már?

 

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva