Fortnite

Ezt nem szabad kihagyni: Elképesztő mennyiségű XP-t ad az Arsenal LTM!

metabro - 5 éve

Vajon szándékos a dolog?

Szombat délután elérkezett a 14 Days of Summer eseménysorozat ötödik napja. A Heavy Shotgun visszatérése mellett két "új" játékmód is érkezett a játékba. Az egyik a Team Rumble vulkánosított változata, a Team Rumble: Lava. A másik egy sokkal érdekesebb játékmód. 

Végre megérkezett Fortnite-ba a Gungame, igaz egy kis csavarral!  Az Epic Games "Arsenal" névre keresztelte az LTM-et: a legjobb fegyverrel (Legendary Scar-L) kezdünk, de minden ölésünk után egy kicsit rosszabb kerül a kezünkbe. Összesen 30 kill kell a győzelemhez. 

Ami ennél is érdekesebb, hogy már-már irreális mennyiségű XP jár a meccsek után. Győzelem esetén a 4000 pont sem ritka, de 7-8. helyezés körül is bőven 3000-2500 körüli XP-t ad a játék. A meccsek körülbelül 10 percesek.

Könnyen lehet, hogy az Epic Games nem teljesen szándékosan osztogatja ilyen bőkezűen a tapasztalati pontokat, így ha a gyors szintlépés a célod nem árt sietni! 

Update – 06.29. 18:00

Ideiglenesen kikerültek a mai játékmódok a listából és a tegnapi LTM-ek kerültek a helyükre. A Team Rumble teljesen reális mennyiségű XP-t adott, így nem feltétlenül ez a csere oka. Sokkal inkább a rengeteg játékos által tapasztalt fagyások és elképesztő mértékű lag. Így továbbra is érdemes lesz kipróbálni a módot, amint visszakerül!

 

      

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva