Fortnite

Megérkezett Heist és visszatért Doggo az Item Shopba

metabro - 5 éve

Érdemes naponta visszanézni mostanában a boltba.

Visszaállt a rend az Item Shopban, Wickék elköszöntek és most már tényleg a 14 Days of Summer tematikájával pörög tovább a Fortnite nyári eseménye. Az event keretein belül minden nap kapunk valami újdonságot, ez alól pedig természetesen az Item Shop sem kivétel. (Miért is lenne, elvégre ebből tartja fenn magát az Epic, nem igaz?)

A Wildcard Outfit modelljét újrahasznosítva elkészült a "nyárias" bankrabló, Heist. A bőrkesztyű és a maszk megmaradt, ám az öltözéke többi része eltér az alapmodelltől, Heist ugyanis rövidnadrágot és egy lazább ing és zakó kombinációt kapott. Mindamellett, hogy minőségi skin, szerencsére nem kell a fél havi fizetésünk az Epic elé dobunk azért, hogy a gyűjteményünkbe tudhassuk, 1200 V-Buckért már a miénk lehet.

Heist mellé visszatért a Shopba a közkedvelt Doggo skin is. A kapucnis mopsz egyáltalán nem egy öreg Outfit, ám tényleg annyian szeretik és annyira jól illeszkedik a 14 Days of Summer tematikájába, hogy az Epic Games nem tudott mit tenni, vissza kellett emelni az 1500 V-Buckos skint a kínálatba.

És ha már a kínálatról beszélünk, a tegnap debütált Bigfoot Outfit is elérhető még a mai nap, a Heisthoz hasonlóan, szintén 1200 V-Buckért.

Jó játékot kívánunk!

 

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva