Apex Legends

Megjöttek a hivatalos számok – Hatalmas Patch érkezik az Apex Legends második szezonjával

metabro - 5 éve

Igazán masszív frissítés érkezik.

Hamarosan elstartol az Apex Legends második szezonja, a Battle Charge. Pár órán belül megérkezik a szerverekre a hivatalos frissítés, amiben benne lesz minden, ami megalapozza az új időszakot. Az első szezon finoman szólva sem sült el úgy, ahogy a fejlesztők szerették volna, de bevallották, összességében nem voltak felkészülve ekkora sikerre, így a tartalmak, amikkel készültek sem voltak olyan minőségűek, mint amit a közösség megérdemelt volna. Ezt a GameInformernek adott interjújában ismerte be a Respawnt Entertainment CEO-ja, Vince Zampella.

Pont ezért a második szezont már nem vették félvállról, már az EA Play expón is arról beszéltek a fejlesztők, hogy most szeretnék kijavítani a korábbi hibájukat. A bemutatott előzetesekből és az elszórt infómorzsákból pedig arra lehet következtetni, hogy tényleg kemény néhány hónap áll a fejlesztők mögött, ezúttal biztosan minőségibb munkát tesznek le az asztalra, mint Season 1 során. Félreértés ne essék, az Apex eddig is egy jó játék volt, de a konkurens játékok mellett nagyon száraznak és üresnek tűnt. Ám ha ez valamikor, akkor most változhat!

Még a megjelenés előtt jelezte a kiadó, komoly méretű frissítésre kell számítani minden platformon, vagyis nem két pillanat lesz, amíg neki tudunk ugrani az új szezon adta újdonságoknak. Amit tudunk, hogy érkezik egy új karakter, egy új fegyver, egy teljesen új és átdolgozott Battle Pass, valamint a pálya is komoly változásokon fog átesni, úgyhogy bőven indokolt a masszív fájlcsomag, ami a kliensünkbe fog vándorolni.

Lássuk a pontos számokat:

  • Xbox One és PlayStation 4 – 20+ gigás frissítés
  • PC – 18+ gigás frissítés

Reméljük a szerverek is el fogják bírni az érdeklődőket és egy zökkenőmentes lesz a szezon start! 

Ezt olvastad már? 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva