Apex Legends

Megérkezett a legújabb Apex Legends x Twitch Prime csomag – Egy karakter és egy fegyver skint kapunk ezúttal

metabro - 5 éve

Itt a legújabb Prime csomag!

Nagyon okosan csinálták a Twitch tulajdonosai, rájöttek, hogy ha a Prime feliratkozásokért játékbeli jutalmakat osztogatnak, akkor bizony az exkluzivitás miatt sokan igénybe fogják venni a szolgáltatást. A Prime feliratkozóknak havonta kell megújítaniuk az előfizetésük, ezért cserébe játékbeli tartalmakat kapnak, valamint szabadon feliratkozhatnak a kedvenc streamük csatornájára. És persze egyéb bónuszok is járnak a Prime-hoz, ám ez az a két legfőbb lehetőség, ami ténylegesen motiválja a közösségi tagokat.

Az első Apex Legends-es Twitch Prime keretein belül gazdagabbak lehettek a feliratkozók egy Pathfinder skinnel, amit a játék akkori nagy sikere okán jó páran fel is oldottak maguknak. Ez után több hónapos hiátus következett be, ám ez a széria most megszakadt, ugyanis megérkezett a második Apex x Twitch Prime csomag!

Ezúttal Wattson, a játék legújabb karaktere, valamint az L-Star, az Apex legújabb drop exkluzív fegyvere kerül reflektorfénybe. A Twitch Prime feliratkozásunkért, ha összekötjük a Twitch felhasználónkat és az Apex accountunkat, a gyűjteményünkben landol egy Sweet Dreams Wattson és egy Stellar Stallion L-Star skin.

Így tudod behúzni a jutalmakat!

Ha már Twitch Prime felhasználó vagy, IDE kattintva össze kell linkelned a Twitch felhasználódat az Origines / Xbox-os / Play Station-ös profiloddal. Ha ez megvan, a kezdőlap tetején a koronára kattintva új értesítéseknek kell megjelennie.

Itt egyszerűen már csak claimelnetek kell az Apex Legends-es jutalmakat (és minden mást, ami jár az előfizetés mellé). Elég valószínű, hogy a jövőben újabb Apex Legends tartalmak jönnek, abból kiindulva, hogy a Fortnite is többször dolgozott össze a Twitch-csel.

Sőt, ahogy a hivatalos oldalon is látszik, már előkészületben van további három Apex x Twitch Prime csomag, a következő egy Bangalore skint (Dino Dynamo) fog tartalmazni, majd érkezik egy új Octane, valamint egy Mirage és egy bónusz fegyver skin csomag.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva