Apex Legends

Elkészítették a tökéletes Apex Legends cipőket – Így néznének ki az Apex Nike cipők!

metabro - 5 éve

Szívesen hordanánk ezek közül egyet-kettőt.

Az Apex Legends második szezonjával sikerült pár embert visszatéríteni a Respawn Battle Royale-jához, ami már végre a Twitch megtekintéseken is látszik. Persze, mondhatjuk, hogy az újdonság ereje, de összességében erre volt szüksége az Apexnek, így tud majd egyre jobb és több lenni.

Ez a fajta hype persze kihat a közösségre is, ha szeretnek a játékkal foglalkozni, elmerülni a játék világában, akkor bizony nemcsak a játékon belül, hanem a játékon kívül is meghálálják a fejlesztők munkáját a játékosok. Így születnek meg a jobbnál jobb cosplayek, a fan artok, vagy éppen a rajongók által készített speciális tervezetek.

Most például ClegFx animált lenyűgöző Apex Legends cipőket, s tervezte meg, hogy milyen lenne, ha a Nike egy hivatalos kollaboráció keretein belül a játék legendái ihlette cipőket dobna piacra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Le (@clegfx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Le (@clegfx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Le (@clegfx) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Le (@clegfx) on

Ha átfutjuk az Instagram oldalát, láthatjuk, hogy nemcsak az Apex Legends világa indította be a fantáziáját a művésznek, többek között a Fortnite skinjeihez is tervezett már cipőket. De persze most az Apex Legends második szezonja okán visszatért a Titanfall univerzumhoz és elkészítette Octane cipőjének concept artját. Wraith, Mirage és Pathfinder kiadását ugyan korábban készítette, de bőven el tudnánk képzelni őket a boltok polcain, biztosan többen leemelnék és a kasszához vonulnának velük.

Ezt olvastad már?

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva