Apex Legends

Egy hét alatt a legjobbak – Megszületett az első Apex Legends trió

metabro - 5 éve

Erre valószínűleg a fejlesztők sem gondoltak.

Az Apex Legends második szezonja új életet hozott az Arénába. A Respawn Entertainment lövöldéje egy meglehetősen döcögős start után teljes egészében megújult az új szezonra. Átgondolt, átdolgozott, felturbózott Battle Pass, új karakter, egy teljesen új drop exkluzív fegyver, átalakított pálya és ami talán a leginkább felcsigázza a játékosokat, egy Ranked mód is érkezett a 20 giga körüli szezonindító frissítéssel.

A rangsorolt mód új értelmet adott a játéknak, a kihívások mellett saját magunkkal és ellenfeleinkkel is versenghetünk, s új célokat tűzhetünk ki magunk elé a fejlődés érdekében. A Respawn divíziókra bontotta a rangsort, bronztól egészen Apex Legendig sorolja a játékosokat a rendszer.

A mezei ember még alig indult el az Apex Legendig vezető úton, egy trió máris elérte a csúcsot,s várják a további jelentkezőket.

Zomsow, Oxe és Retzi az első hármas, aki képes volt felküzdenie magát a játék legmagasabb ligájába. Ugyan sokan úgy gondolják, hogy a high rank mérkőzések élvezhetetlenek a sok csaló miatt, ők mégis képesek voltak tiszta játékkal elérni azt, amiről sokan csak álmodnak még.

Reméljük az EA-nek és a Respawnnak sikerül visszaszorítania a hackereket és egy csalómentes, élvezhető játékkörnyezetet teremteniük!

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva