Fifa

2v2 FIFA Kupa a Ziccer Sport Pubban – Két divízióban is indulhatnak a csapatok

metabro - 5 éve

A Be YourPlayer és a TFSE a TrollFocival karöltve versenyt hirdet.

PS4-es FIFA 19 versenyt hirdet a Be YourPlayer és a TFSE Esport. Az indulók két divízióban versenyezhetnek, lesz egy nyílt kvalifikációs ága a versenynek, valamint egy olyan, ahol csak és kizárólag a Hungarian Pro Clubs League csapatai indíthatnak játékosokat. A kiírás kétfős csapatoknak szól. A versenyt a TrollFoci sport pubjában, a Ziccer!-ben fogják megrendezni, itt derül majd ki, hogy kik alkotják jelenleg Magyarország legjobb FIFA duóját.

Az Open divízió és a HPCL divízió első három helyezettje jutalmat kap, a két divízió győztes pedig egy szuperdöntő keretein belül további nyereményért játszhatnak.

A nyereményekért, további részletekért és a nevezésért kattintsatok a kupa facebook eseményének leírására: https://www.facebook.com/events/680901972360563/ 

Íme az esemény hivatalos leírása:

"A Be YourPlayer csapata és a TFSE Esport Szakosztálya a TrollFoci- Hálószaggatóval karöltve elhozza nektek a nyár leglazább gaming rendezvényét, ahol minden a FIFA körül forog! Offline eseményünkön vendégül látjuk a magyar FIFA közösség krémjét, akik PS4 konzolon fogják összemérni a tudásukat két divízióban! A nyílt (open) és a Hungarian Pro Clubs League gárdáinak szervezett divíziókban kétfős csapatok feszülnek majd egymásnak, hogy a Ziccer! TrollFoci Sport Pub falai között tegyük tisztába kik, alkotják majd a nyár legjobb FIFA duóját! Az eredményhirdetésen a szem, az afterpartyn pedig a torok nem marad majd szárazon, hiszen a versenyek után közös ünneplésre invitálunk benneteket a nap lezárásaként!"

A versenyt július 20-án, szombaton rendezik a budapesti Dohány utcában található Ziccer! TrollFoci Sport Pubban.

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva