Apex Legends

Jó ez az új szezon! – Egy glitch miatt Wraith közel halhatatlanná tud válni

metabro - 5 éve

Kész szerencse, hogy most már a ranglétrát is szét lehet barmolni mindezzel.

Épphogy csak elindult az Apex Legends legújabb szezonja, s vele a hivatalos rangsorolt mód, egyre többen jutnak feljebb és feljebb a ranglétrán egy kellemetlen Wraith exploit miatt. Holott az lett volna az álmuk az Apex játékosoknak, hogy az ilyen jellegű hibák az új szezonnal megszűnnek létezni…

Wraith taktikai képessége az Into the Void egy rövid ideig a karaktert egy párhuzamos dimenzióba repíti, ennek okán pedig láthatatlanná és sebezhetetlenné teszi. Összességében ez egy igazán erős képességnek hangzik, de szerencsére ezt ellensúlyozva a fejlesztők egy combos töltési időt szántak neki. Ez eddig kiválóan működött, most viszont elkezdett terjedni egy exploit, ami szignifikánsan lerövidíti az Into the Void töltési idejét.

A legszebb a történetben, hogy a Voidban Wraith bónusz mozgási sebességet is kap, vagyis ezt az exploitot arra is fel lehet használni, hogy sokkal gyorsabban átszeljük keresztbe a térképet. Így bőven több idő jut a lootolásra is, hiszen a körrel nemcsak hogy versenyezni tudunk, de a sebzését el is kerülhetjük az Into the Voidnak köszönhetően.

Darkstar XT-nek sikerült is lencsevégre kapnia az exploitot PS4-en. Azt még nem tudni, hogy a többi platformon is össze lehet-e mindezt hozni, de az biztos, hogy a konzolos játékosok életét meg fogja tudni keseríteni az új Wraith bug. 

Ezt olvastad már?

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva