Akciók

Akciófigyelő: 10 ezer forintos Steames stratégiai játékot húzhatunk be teljesen ingyen!

metabro - 5 éve

Erről az akcióról nem érdemes lemaradni!

Erről az akcióról nem érdemes lemaradni!

Már előrendelhető és hamarosan meg is érkezik az Age of Wonders: Planetfall, ennek örömére a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az előző részt, az Age of Wonders 3-at ingyenessé teszik, ráadásul a Steamen, így bárki behúzhatja, mindenféle korlátozás nélkül. 

Az Age of Wonders 3 azoknak ajánlott, akik szeretik a stratégiai szerepjátékokat. A kalandunk során egy klasszikus fantasyvilágban kell birodalmat építenünk, eközben a hősünk természetesen folyamatosan fejlődik és a legjobb, hogy nincsenek kötöttségek. Választhatunk magunknak saját kasztot, a mágus, druida, pap, harcos és a felfedezők táborából.

Az Age of Wonders egyébként egy igazi klasszikus, a gyökerei 1999-ig húzódnak vissza, a második részét 2002-ben szállították, a harmadik részre ezt követően viszont egészen 11 évet kellett várni.

A PC Guru a következőt írta tesztjében:

"Az Age of Wonders 3 tele van csodálatos helyekkel, de ezek a csodák túl könnyen elérhetők, túl gyorsan kapunk meg mindent. A Tier 4-es, tehát legkomolyabb lényekből korlátlanul csemegézhetsz, nesze neked végjáték, ráadásul amikor 50-60 sereg mozdul a kör végén (szimultán és classic mód is van), akkor csúnyán beszaggat a játék. A szavatosság persze megvan, hiszen a többjátékos módban a szabadon generált térképek az idők végezetéig kitartanak, és ott van még a pályaszerkesztő is – csak hát az a fránya végjáték…"

Az Age of Wonders 3-at innen tudjátok behúzni

Az akció július 15-éig tart (19:00-ig).

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva