R6

Glazt kinyírták, a két újonc pedig alul teljesít: így alakultak a statok a legutóbbi helyzetjelentés óta

metabro - 5 éve

Összehasonlítottuk a grafikonokat.

Rendesen bepörgött az élet a Rainbow Six háza táján: jó pár változtatást készül eszközölni a Ubisoft, melynek miértjére itt kaphattatok választ:

Most megnézzük számokban is, hogy mennyit változtak a statisztikák a legutóbbi ilyen Designer's Notes cikk óta (április 11-e, 1.0-ás patch). Kezdjük is a támadókkal!

[2019-04-11] Designers Notes Y4S1.3 att

[2019-07-23] Designer's Notes Attackers

  • Látható, hogy a támadók terén relatíve jó a helyzet: rengetegen mozognak az 50%-os ideális görbe környékén, maximum 1 százalékkal ugorják meg néhányan ezt – nem tökéletes, de nem rossz. A túloldalról nézve közel sem ilyen rózsás a helyzet: a Glaz rework csúnyán befuccsolt – az orosz messze a legnépszerűtlenebb és leggyengébb támadója a játéknak jelenleg, nem véletlen, hogy úton van az erősítés. 
  • Twitch-et csak kicsit sikerült visszaszorítani, ahogy a fenti cikkben is olvashattatok róla, nincs kizárva, hogy további nerf várható – legalábbis a hangvétel alapján benne van a pakliban. 
  • A legnagyobb pozitív előrelépést Jackal produkálta: népszerűbb lett, többet is nyertek vele a játékosok, majd elkezdték permabannolni rankeden – a nerfek már úton. 
  • Nökk egyelőre rendesen alulteljesít: reméljük, hogy a 12 másodpercre erősített gadget idő kisegíti a gyengécske operátort

Folytassuk a védőkkel! 

[2019-04-11] Designers Notes Y4S1.3 def

[2019-07-23] Designer's Notes Defenders

Itt már kevésbé ideális a helyzet: vannak nagyon népszerű, nagyon népszerűtlen, túl erős, és túl gyenge operátorok. 

  • Jäger győzelmi és választási rátája alaposan megugrott: nem ejtett róla szót a Ubisoft, így talán fellélegezhetnek a Jäger mainek, de azért ez a statisztika aggasztó – amíg nem jön egy alternatíva, addig ez nem is fog csökkenni 
  • Warden egyelőre egy semmi: Tachankával versenyzik a játék legrosszabb védője címért, egyelőre bukásra áll – óriási meglepetés, hogy nem buffolja a Ubisoft
  • Clash-be sikerült életet lehelni, vagy mégsem? Az exploit valószínű rendesen torzította a statot
  • Echo népszerűsége elképesztően megugrott: nem véletlen, hogy ennyit bannolják rankeden

Összességében tehát van feladata a Ubisoftnak – a két újonc például egyáltalán nem rázta fel a metát, baromi gyengén sikerültek, korábbi "jóslataink" beigazolódtak. Kíváncsian várjuk a nerfek és buffok hatásait a metára! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva