Hearthstone

Saviors of Uldum bemutatók: kombós fegyvert kapott a Shaman, elő a totemekkel!

metabro - 5 éve

Nincs megállás, újabb lap érkezett.

Újabb kártyát mutatott meg a Blizzard a legújabb kiegészítőből, mely ezúttal a Shamant illeti. Egy fegyverről van szó, mely egész jól kombinálható különböző kártyákkal, illetve az ár-érték arány sem rossz annyira. Nézzük is meg! 

Post image

A Splitting Axe egy 4 manás fegyver, mely hármas ütése egy picit kevés a játék ezen szakaszában, azonban tekintve, hogy a Token Druid, vagy épp a Murloc Shaman él és virul (illetve a Bomb Hunter egyes lapjaival is elbánik), egyáltalán nem mondhatni rossznak. 

Amivel viszont komolyabban kell számolni, az a Battlecry effekt. Első ránézésre nagyon gyenge…másodjára már kevésbé, ugyanis nem csak Basic totemeket másol le! Nyilvánvalóan kemény Wildban Totem Golemmel, azonban a standard játékosai is csorgathatják a nyálukat, ugyanis van nekünk olyan kártyánk, hogy Nightmare Amalgam.

File:Totem Golem(22265).png

File:Nightmare Amalgam(89353).png

A managörbébe is tökéletesen illeszkedik: a 3. körben jön a Totem, a negyedikben pedig beduplázzuk fegyverünkkel. Persze vannak még jelöltek, de sem a Flametongue, sem a Mana Totem nem túl ideális célpont – ráadásul 3 életesként nem is biztos, hogy túlélik. Ígéretes kártya tehát, mely a Murloc Shamanba úgy illeszkedik be, hogy Totem szinergiát kíván – tudtuk, hogy a Nightmare Amalgam verzatilis kártya lesz, íme egy újabb jó példa erre. 

A videóját ki ne hagyjátok! 

Ma egyébként már nem ez volt az első kártya – a Secret Mage kaphat új erőre ezzel a két kártyával:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva