Hearthstone

“2.5” Rogue lap, és 1 Mage kártya is érkezett – A kombók szerelmesei örülhetnek!

metabro - 5 éve

Folytatódnak a lapértékelések.

Folytatódtak a Saviors of Uldum lapbemutatói – ha lemaradtál a tegnap adag első feléről, lentebb pótolhatod:

Most pedig vágjunk bele a második felébe – Kripp értékel!

Whirlkick Master

Whirlkick Master Card

Jó pár erős kombó lapja van a Rogue-nak (Eviscirate, SI:7 Agent, illetve a lenti fegyver immáron, stb.), úgyhogy az fix, hogy potenciál van a Combo generátor Whirlkick Masterben. Kripp rövidre zárta az értékelést, úgyhogy kiegészítjük még annyival, hogy a 2 élet igencsak kevés, nem 2. körös play – végjátékban viszont jó lehet, de emiatt nem tartogatnánk be lapokat (egy elférhet). A probléma, hogy akadnak gyenge Combo lapok (Headrack).

File:Headcrack(135).png

Hooked Scimitar

Hooked Scimitar Card

Azt pontosan tudjuk a Truesilver Champion óta, hogy a 4-es támadás ideális a fegyvereken – azonban erősen kérdően állunk a kártyával szemben, ugyanis pontosan addig fog létezni Standardben a Hooked Scimiter, míg a Waggle Pick, azt viszont nagyon nehezen tudjuk elképzelni, hogy felváltaná a Rise of Shadows egyik legerősebb lapját.

File:Waggle Pick(90631).png

Tortollan Pilgrim

Tortollan Pilgrim Card

Reno paklikban jól jöhet a beduplázás, egyébként baromi lassú kártya. Persze kihúzni egy Flamestrike-ot, vagy Luna's Pocket Galaxy-t elég jól hangzik, de akadhatnak gyengébb opciók (Conjurer's Calling, ha mondjuk van az ellenfélnek is asztala, vagy a Magic Trick), így összességében nem tűnik túl erősnek. 

Mogu Cultist

Mogu Cultist Card

Őrületes jutalom, elképesztően nagy feltétel: nagyjából így lehet röviden értékelni a kártyát. Kripp szerint kb egyetlen Class-ba fog beférni, méghozzá Rogue-ba, ahol bőven akad opció arra, hogy lemásoljuk (Togwaggle's Scheme, Lab Recruiter pl.). Hogy konzisztens lesz-e? Nem valószínű, így első ránézésre Pogo Rogue karrier néz ki – azonban biztosra semmiképp sem mernénk kijelenteni, mert az effekt annyira erős, hogy biztosan rengetegen fognak próbálkozni azzal, hogy összehozzanak rá egy erős decket. 

Az animációt érdemes megnézni! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva