R6

Szűkül a ranked map pool, bővülnek a reportolási opciók, változik a ranked matchmaking

metabro - 5 éve

Újabb tervekről számolt be a kiadó.

Emlékezhetünk arra, hogy közel egy hete a Ubisoft helyzetjelentést adott közelgő terveiről – jó pár témát érintettek: 

Ebből rengeteg mindent ugyebár már meg is valósítottak, nemrég pedig keigészítették a terveiket újabb témákkal. Nézzük is meg mi várható! 

Ranked pályák

Rájöttek, hogy túl sok pálya van rankeden, így a következő szezontól csökkentik ezek számát – hogy mennyivel, és mit vesznek ki azt még nem tudják pontosan, dolgoznak az ügyön. 

Reportok

Jelenleg ugyebár mindössze egyetlen opció van a reportolásra (toxikus viselkedésért), ennek bővítésén már dolgoznak egy ideje – elvileg már csak az utolsó simításokat végzik, és élesítik az új opciókat. 

Matchmaking

A játékosok képesek arra, hogy kihasználják a rendszert és alacsonyabb szintűek ellen játszanak. Ennek kijavításán dolgoznak, egészen pontosan a party rendszeren alakítanak (ugye jelenleg nincs korlátozás arra, hogy különböző szintű játékosok játszhatnak-e együtt, akár egy copper is játszhat egy platinával). Hogy ez utóbbi korlátozása, vagy a party számának fixálása (mondjuk csak öten tudnak rankedbe indulni, akiket másik 5 ellen dob össze a matchmaking) lesz-e a megoldás, az egyelőre még a jövő zenéje.

Ezt olvastad már? 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva