Hearthstone

Saviors of Uldum visszatekintő: 8 új kártya érkezett, íme az előzetes értékelések Regis-től

metabro - 5 éve

A warlock ismét jól járt.

Újabba adag lapot láthattunk az új keigészítőből, ezúttal Regis értékel! 

Neferset Ritualist

File:Neferset Ritualist(90753).png

Első ránézésre egy aréna lapról beszélünk, de igazából második ránézésre is – ott azért egész jó értéket ki lehet nyerni belőle, mindezt ugye vanilla statok mellett. 

Wasteland Assasin

Wasteland Assassin Card

Picit a Piloted Shredderhez hasonlítható, a dupla stealth nem rossz, de igazából ez is egy filler lap. 

Pressure Plate

A random effekt elég rosszá teszi: token deckek ellen elég gyenge, nagyobb lények ellen már jobb, de pl. egy Mage is megteheti, hogy ha kint egy Giant, akkor addig nem varázsol, amíg az az asztalon van. Azért Secret révén nem szabad leírni. 

Into the Fray

Az első körben nem nagyon van sok jó play a Warrior számára, így a managörbébe tökéletesen beleilleszkedik – ha elég sok célpontja akad, akkor igencsak jó kártyáról beszélünk. Ennek és az Armagedillónak a jövőjét igazából az dönti el, hogy lesz-e Taunt Warrior. 

Frightened Flunky

Nos itt van rögtön egy indok a pakli felépítésére: az első körös Into the Fray után egy 4-4-es tauntként érkezhet meg. A Stonehill Defender nagyon erős volt, ahhoz hasonlítható ez – ráadásul önmagát, vagy az említett Armagedillót is képes lesz egész konzisztensen felfedezni, tekintve, hogy a Class lapokra mindig van bónusz. Személyes megjegyzésünk, hogy ez a kártya kb minden Warrior pakliba be fog férni valószínűleg, tehát simán lehet, hogy nem lesz Taunt Warrior, csak a Flunky-t illesztik be az emberek különböző Warrior buildekbe. 

Infested Goblin

Újabb szinergia kártya az említett koncepcióba? A 2-3 nagyon gyenge, de ha 4-5-ként érkezik meg, máris jobban örülünk – pláne, hogy a két Scarab is tauntos, tehát később őket is lehet buffolni. Token Druidba adná még magát, de annak a paklinak nem nagyon van olyan lapja, amire ezt kicserélnénk. 

Anubisath Warbringer

Filler, ugorjunk. 

Diseased Vulture

6 manánál a hősképességgel húzva két testet kapunk az asztalra, de ugye akár 5 manánál is kijöhet egy Flame Imp, vagy Crystologist mellett. Ami erőssé teszi, hogy 4 manánál üresben sem rossz, mert az 5 élet elég sok arra, hogy túlélje az ellenfél körét – pláne ha Zoolockot játszunk, ahol előtte is rakunk az asztalra minionokat, mellyel üresen lehet tartani az ellenfél boardját. Snowballos, erős kártyának tűnik! 

Itt pedig az egész videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva