Hearthstone

Íme a tegnapi 6 kimaradó: gyenge Warrior quest, erős asztaltakarítás és jó pár filler érkezett

metabro - 5 éve

Kripp értékel ezúttal.

Ömlenek ránk a Saviors of Uldum lapjai – nemrég a mai adaggal foglalkoztunk:

Most Kripp értékelése alapján végigmegyünk azokon a kártyákon, amikről nálunk még nem olvashattatok. Lássuk! 

Generous Mummy

Generous Mummy Card

Valóban elég nagylelkű ez a múmia: olyan plusz tempót ad az ellenfélnek, ami által simán kikaphatunk – ennyit nem ér meg az 5-4-es stat+a reborn effekt.

Grandmummy

Grandmummy Card

Na ez a múmia már sokkal inkább megmozgatja a fantáziát: 2 manáért kvázi kapunk 2-3-as értéket és még 2-2-t egy másik minionra. Persze a valóságban nem ilyen rózsás a helyzet, de vákuumban nagyon erős a kártya – az a kérdés, hogy hova fog beilleszkedni? Első körös Nortshire Cleric mellett mondjuk elég finom. 

Colossus of the Moon

Colossus of the Moon Card

Egy perc néma gyász szünet előre is azoknak, akik kibontják ezt a kártyát…unalmas, nem is világos mitől legendary, és baromi lassú – egyedül valamit evolve-olva (lackey-vel pl.) örülhetünk, ha ezt kapjuk. 

Plague of Wrath

Plague of Wrath Card

A Brawllal kell megküzdenie az 5 manás asztaltakarítás helyéért – Kripp szerint ez a lap a nyertes, mert fixen elbánik mindennel, azonban szerintünk nem olyan egyértelmű: azért ez a feltétel azt jelenti sokszor, hogy 5 manánál nem biztos, hogy ki tudjuk úgy rakni, hogy annak elegendő célpontja legyen. 

Sunstruck Henchman

Sunstruck Henchman Card

Filler, de ahhoz képest minimálisan legalább izgalmas/érdekes.

Hack the System

Hack the System Card

Itt eltérő a véleményünk Kripptől: szerinte nagyon nehéz telejsíteni a Questet és ez az egyik nagy baja, de mi nem vagyunk meggyőződve erről. Van egy olyan lapunk például, hogy Weapons Project, amivel már 2 manánál 3 kör alatt a 60%-át teljesítjük a questnek. Igen, ha ez a küldetés valaha népszerű lesz, jönnek a fegyver leszedések, ez az egyik nagyobb probléma vele – a másik, hogy mire ez kész lesz, addigra a 4-3-as lények nem érnek már olyan sokat, ráadásul elveszítjük a körönkénti 2 armor lehetőségét. Mindnél viszont van egy sokkal fontosabb indok, amivel a Streamer valamiért nem számolt: amíg Dr. Boom standardben van, addig nagyon nehezen tudjuk elképzelni, hogy még csak a gondolat is megforduljon az emberekben, hogy ezt használják, amikor az esetek igen nagy százalékában ez egy sokkal rosszabb hero power – no ez az igazi ok, ami miatt nem látunk fantáziát a Questben. 

Weapons Project(89903).png

Íme a videó:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva