Hearthstone

Jöhet a Big Spell Druid? Két új kártyát is kapott Malfurion

metabro - 5 éve

Két új lap jött.

Záporoznak az új kiegészítő lapjai, ezúttal Malfurion volt a szerencsés: két új lapját is bemutatták a Druid Class-nak. Az egyik az Overflow nevet kapta, íme:

Az ötös szám varázsa ismét előjött, azonban sokkal vállalhatóbb formában: az Overflow messze nincs annyira túltolva, mint anno az Ultimate Infestation, azonban a Rogue 7 manás Sprintjét konkrétan power creepeli – +1 lapot húz és 5 életet szétoszt mindenkinek. Persze Valeerának ott a Preperation, ami mellett 5-ért ki tud jönni, de Malfurion meg képes "elcsalni" a managörbén való haladást ugyebár. Egyrészt meglévő szinergiának is léteznek már Heal szempontjából:

File:Lucentbark(90566).png

Másrészt a varázslat költségét tekintve is elég jól kombinálható a következő új kártyával, az Anubisath Defenderrel:

Öt manáért nyilván nem jó (bár nem a világ vége a taunt miatt), de mondjuk a fenti kártyával együtt ha Aggro ellen begyógyulunk ötöt, majd kirakjuk a Defendert, akkor az kb eldöntheti a meccset. Ígéretes lapokat kapott tehát a Druid – az persze kérdés, hogy megalakul-e a kontrollosabb verzió, mert jelenleg az egyetlen igazán erős koncepció a Token Druid, ahova egyik lap se illeszkedik igazán. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva