R6

Rekord erős június: két csúcsot is megdöntött a Rainbow Six Siege az előző hónapban

metabro - 5 éve

Egy kis statisztika következik.

A SuperData oldalát valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni, de azért a rend kedvéért: statisztikákkal foglalkozó oldal, mely havi jelleggel lehozza különböző játékok bevételeit, játékosszámait és sok mást.

Most a júniusi hónap adataival fogunk foglalkozni pár sor erejéig – már csak azért is, mert a Rainbow Six Siege dupla rekordot döntött! 

Egyrészről 36.8 millió dollárt hozott a Ubisoftnak a június (PC-n így sem volt elég a top 10-re!) – nyilván ehhez köze volt az Operation Phantom Sight megjelenésének is persze, bár ahhoz képest, hogy nem a legérdekesebb szezonról beszélünk, elég szép számokról van szó. Egészen konkrétan ilyen sok pénzt még nem költött el a játékra a közösség, ez az összeg 50%-kal több, mint májusban, és 9%-kal haladja meg a tavaly júniusi adatokat!

Képtalálat a következőre: „operation phantom sight rainbow six siege”

Konkrét statisztikákat nem közöltek (és nyilván ehhez az ingyenes hétvége is hozzájárult), de idén júniusban játszott a legtöbb ember a játékkal az R6 most már nagyjából 4 éves történelme során! Azért a Steam figyelőből nagyjából sejthetjük az arányokat: 78 ezren voltak átlagosan a szervereken, maximálisan pedig 140 ezren játszottak egyidejűleg. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva