Fortnite

Karnyújtásnyira a tizedik szezon – Megérkezett a második teaser kép is

metabro - 5 éve

Megérkezett a második kép is.

A világbajnoki Solo döntő során lerántotta a leplet az első előzetes képről az Epic Games, ezzel beharangozva a Fortnite tizedik szezonját, a Season X-et. Legalábbis meglepődnénk ha nem így maradna fenn a köztudatban a közelgő szezon, elvégre az összes teaseren egy hatalmas X hirdeti az új tartalmakat.

Az első képen a jó öreg Dusty Depot láthattuk, ezzel pedig elkezdődött a teóriagyártás. Egy napot hagyott a közösségnek az Epic, hogy rápörögjenek a retró tartalmakra, a mai teaser ugyanis teljesen elgáncsolta ezt a vonulatot. Ami tegnap még a múltba tekintett, az ma a jövőbe figyel. Ugyanis az új előzetes egy hatalmas mecha gép sziluettjét látatja.

Érdemes lesz megfigyelni a kép két szélén lévő ikonokat, ugyanis biztosan nem véletlenül kerültek fel a teaserre. Ami biztos, hogy a bal oldali jelképet már láthattuk a Visitor skin vállán, vagyis nagy valószínűséggel folytatni fogja azt a történetszálat a kiadó.

Nagyon bízom abban, hogy az Epic egy amolyan generációk találkozását tervez a kerek "szezonfordulóra". Egy biztos, a héten minden kiderül!

 Ezt olvastad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva