Hearthstone

Záporoznak az új kieg lapjai: 6 lapot is bemutatott ma már a Blizzard!

metabro - 5 éve

Lássuk őket!

Augusztus 6-án startol a Saviors of Uldum, a legújabb kiegészítő, melyből már 76 kártyát ismerünk – ma újabb 6 lapot mutatott be a Blizzard. Nézzük! 

Pharaoh's Blessing

Post image

A Paladin ismét egy buff lapot kapott, ami nyers erejét tekintve nem rossz: a 4-4 kellemesen nagy (ugye a Blessing of Kings 4-ért ad ennyit), a Divine Shield elég jó plusz védelmet nyújt a Taunt pedig azt eredményezi, hogy az asztalra is hatással van. Nem látványos, e ígéretes! 

Tomb Warden

Post image

A Warrior újabb mech szinergiával erősödött: ugye a Saronite Chain Gang népszerű kártya volt, mely feleennyiért az asztalra tett szinte pontosan feleakkora statot, így a Tomb Warden is szép jövő elé nézhetne, ugyanakkor a jelenlegi Control/Bomb Warrior listákban nehezen látni a helyét – a tauntra a korábbi körökben van elsősorban szükség. Ha mást nem, Dr. Boom-Omega Assembly így is igazán erős Mech discover poolját tovább erősíti. 

Pharaoh Cat

New Rogue Common: Pharaoh Cat

 

Valeera nem az első körös play-eiről híres, így már csak emiatt sem szabad temetni a fáraó macskáját az 1-2-es gyengécske statok ellenére sem. Egyelőre nem ismerjük az összes Reborn miniont, de ezek a pici testek, amik később további lapot adnak a kezünkbe mindig is jók voltak a HS-ben, így a Pharaoh Cat is szép jövő elé néz. 

Bone Wraith

Post image

Nos ha már a reborn minionok kerültek szóba az előbb, itt egy újabb, amit ugye beadhat a macska – ez kb az egyetlen pozitív, amit a Bone Wraith-ről el tudunk mondani: pakliba nem akarjuk tenni, de ha generálja a játék, akkor köszönjük szépen! 

Shadow of Death

Post image

Egy epic ritkaságú Rogue varázslat következik, mely 3 árnyat rak a paklinkba, mely egy másolatát kirakja az asztalra, ha felhúzzuk. 

Elég jó kis szinergiák akadnak a laphoz:

File:Augmented Elekk(89871).png

Illetve egy nem rossz kombó is: Leeroy+Preperation+Shadow of Death Leeroy-ra+Perperation+Myra's Unstable Element, 10 manánál kijöhet akár 24 sebzés is. A kieg egyik legérdekesebb lapja, ígéretes is, de erejét egyelőre nehéz belőni (valószínű jó lesz). 

Embalming Ritual

Ez sem a kieg leglátványosabb lapja, de pl Zerek mellett elég jó, illetve a manaköltség is kecsegtető: konkrétan egy az egyben power creepeli a Desperate Sandet, de az Ancelstral Spiritnél is jobb néha – igaz az ugye max életponttal hozza vissza a miniont.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva