Fortnite

Rossz helyre nézett az orosz játékos, diszkvalifikálták a világkupa utolsó köréből

metabro - 5 éve

Sajnos ilyesmi is történt a világkupán...

Nem volt felhőtlen a hétvégi világkupa, legalábbis nem mindenkinek. Az egyik orosz játékos, Letw1k3 ugyanis valószínűleg több ezer dollárt bukott egy tiltott mozdulat miatt, aminek a végeredménye azonnali diszkvalifikáció járt a rendezvény utolsó köréből.

Nagyon nehéz egy 100 emberes rendezvény arénájának berendezését úgy megtervezni, hogy a játékosok ne lássák a nézőknek kihelyezett hatalmas képernyőket. Nos, most sem sikerült tökéletesen abszolválni mindezt, bizony voltak olyan játékosok, akik bizonyos szögben ráláttak a képernyőkre. Természetesen azokra pillantani szigorúan tilos volt, ugyanis olyan információkat tudhattak meg róluk a játékosok, amik komoly előnyt jelenthettek.

A tiltott alma pedig jól tudjuk, hogy mennyire csábító tud lenni. Letw1k3 engedett a kísértésnek, amivel felthetően több ezer dollárt bukott, ugyanis az utolsó kört nem játszhatta végig. A kitekintését észrevették a rendezők és azonnal diszkvalifikálták. A játékos kameráján jól látható, hogy mennyire összetörte az oroszt a hibája.

Ezt olvastad már?

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva