Fortnite

Egyből beindította a közösség fantáziáját a harmadik teaser: A kínai játékosok egyedi verziót kaptak!

metabro - 5 éve

Mi sem panaszkodhatunk.

Tegnap délután érkezett meg a Fortnite 10. szezonjának harmadik promóciós képe. Azt hittük az eddigiek után már nem nagyon lehet meglepni minket, ám az Epic Games ezúttal is kitett magáért. 

A harmadik kép leírása alapján mindenképpen valamilyen időhurokra/csavarra számíthatunk majd csütörtöktől. A teaser főszereplői még ennél is érdekesebbek lehetnek, a jobb oldali karakter egyértelműen valamilyen Drift variáció, a bal oldali szereplő azonban jobban megosztja a közösséget. 

Drift esetében egyértelműen a női változat a nyerő. Nem véletlenül, a maszk eltér kicsit az "eredetitől": a fülek, a szem és az orr is talán egy kicsit nőiesebb vonalat képvisel. A bal oldali outfit esetén már megoszlanak a vélemények, sokan úgy gondolják, hogy Visitor vagy Dark Voyager sisak nélküli változatát láthatjuk a képen.

További elmélkedésre ad okot a kínai játékosoknak szánt teaser, ahol egy teljesen más jellegű karaktert láthatunk. Nem véletlenül, Kínában a koponyák ábrázolását nagyon nem nézik túl jó szemmel a helyi hatóságok.

Felmerül azonban a kérdés: teljesen átdolgozott skin került-e a kínai promóképre  vagy a globális képeken szereplő karakter egy másik, számunkra is elérhető állapota(Stage) ?  Holnap kiderül!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva