Hearthstone

Nincs megállás, újabb 5 lap érkezett – Rogue és Priest questek a fedélzeten

metabro - 5 éve

Pörgessük végig őket!

 

Lassan fény derül a Saviors of Uldum összes lapjára – pláne, hogy már csak pár nap és start. Addig is nézzük meg mik azok a lapok, amiket még nem láthattatok nálunk!

Activate the Obelisk

Post image

Igencsak erős jutalom, teljesíthető feltételekkel, melyhez ugye nem kell kifejezetten csak a Hero Powert használni, pl. ő is besegíthet:

Illik a Priesthez, hisz megmarad a gyógyítás, de kapunk egy beépített hosszú távú komoly value-t: ez első ránézésre az ígéretes questek egyike. 

Wretched Reclaimer 

Wretched Reclaimer Card

A Deathrattle minionok mellett immáron a Reborn kártyákkal is jó lesz. A 3 mana 3-3 önmagában is oké, de az, hogy gyakorlatilag legrosszabb esetben egy trade után max élettel visszahozzuk egy lapunkat, már nem rossz – és ez majdnem az alsó határérték (nyilván az alja, ha üresben tesszük ki). 

Khartut Defender

Khartut Defender Card

Neutral kártyaként legtöbbször jó aréna lapot vár az ember – ezt abszolút megkapjuk tőle, kifejezetten idegesítő lap Aggro paklik számára, pont emiatt nincs kizárva a constructed játék sem. 

Wrapped Golem

Wrapped Golem Card

Egy régi kártyának az egyértelműen jobb verzióját láthatjuk a Reborn miatt – ettől függetlenül így sem valószínű, hogy arénán kívül előjön. 

Képtalálat a következőre: „Obsidian Destroyer”

Bazaar Burglary

Bazaar Burglary Card

Kifejezetten jónak tűnik az új Rogue quest, de szerencsére nem túl valószínű, hogy olyan OP lesz, mint a régi! A 4 lopott kártyát jó pár lappal össze tudja hozni a Class, míg a 3-2-es fegyver egy erős jutalom, mely átlagban már a középjátékban velünk lehet. 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva