Hearthstone

Szereted a Murloc-okat? Próbáld ki Paladinnal: hetet is az asztalra csalhatsz az 5. körben!

metabro - 5 éve

Kripparian paklija következik.

Immáron a Saviors of Uldum idejét tapossuk, mely a legérdekesebb időszak a Hearthstone játékosok számára: nincs kialakult meta, nincsenek tökélyre fejlesztett paklik, csak a szórakozás. Persze ez nem teljesen igaz, netdeckelés már most is megy, de ez nem azt jelenti, hogy a lemásolt pakli tökéletes lesz. Ha a szórakozási faktor az első számú cél, akkor Regis pakliját ajánljuk:

Ha inkább eredményre mennél, akkor pedig adj egy esélyt Kripp Murloc Paladinjának! Íme a lista:

Kód: AAECAZ8FBtAH+wzSmQODoQP8owOVpgMMxQPbA/4D4wWnCPz8At6CA+KJA7WYA6+nA5upA8qrAwA=

Megjegyzés: közben kikerült 1 Salhet's Pride, helyettük bement még 1 Acolyte of Pain – ez azt mutatja, hogy a lista messze van még az ideálistól, így saját preferenciátok, tapasztalatotok alapján alakítsatok rajta! 

Igencsak agresszív deckről van szó: tele van Murloc-okkal (olyan szinten, hogy a 2-3-as stat és a Murloc tag miatt bekerült Sir Finley is!), varázslattal pedig alig játszik. Egészen pontosan 4 darab van benne: 2 Prismatic Lens, ami hivatott megcserélni a költségét a Tip the Scales-nek, mely azt eredményezi, hogy már az 5. körben képesek vagyunk az asztalra csalni 7 Murloc-ot! Elég durva tempó swing, vagy később board refill a lap, mindenképp ajánlott belőle legalább eggyel játszani, kvázi a motorja a paklinak. 

Az egyetlen hátránya, hogy kézből nincsen burn (maximum a Bluegill Warrior), de erre nem is mindig lesz szükség – Chef Nomi pedig egy utolsó esélyt ad, ha esetleg kiürülnénk. 

Videón itt tekinthetitek meg játék közben a paklit:

Jó játékot kívánunk! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva