Hearthstone

Pont a Hunter questet bontottad ki? Akkor itt egy pakli, melyben kipróbálhatod!

metabro - 5 éve

Pakli bemutatónk jön.

Pár napos már a Saviors of Uldum metája, a játékosok folyamatosan próbálják felfedezni a legjobb, legérdekesebb paklikat –  ebben segítünk mostanában, legutóbb a Murloc Paladint mutattuk be nektek:

Most ismét Kripp egyik paklija következik, azonban egy eléggé lesajnált típushoz, a Quest Hunterhez. Ugye a Quest alapvető gondja, hogy nem elég, hogy viszonylag sok minion kell a teljesítéséhez, de még a fix arcba kettő lövést is elveszi. 

Ennek ellenére azonban talán mégis akad egy pakli, melyben elég jól funkcionál, íme:

Kód: AAECAR8IhwSvBMkErganggPkpAOkpQOftwMLngG1A8cDlwjbCZjwAvWJA56dA+WkA6KlA5ipAwA=

Amint láthatjátok gyakorlatilag egy újabb agresszív Hunter pakliról van szó, mely viszont kevésbé kézből nyer, mint sem inkább Zoo jellegű stílusban játszik. Számos kártyája van, mely nem csak az asztal átvételére, de a Quest mihamarabbi teljesítésére kiváló: Unleash the Hounds, Snake Trap, Hyena Alpha, no meg persze a Swarm of Locusts is nagyban hozzájárul ehhez.

Hogy valójában mennyit tesz hozzá a győzelemhez azért az hosszútávon kérdéses, de ha épp ezt kaptad, vagy kibontottad, akkor érdemes kísérletezni vele – a videón is látszik, hogy kellett Krippnek a Quest a sikerhez. 

Ha belenéznétek pár meccsbe, lentebb tehetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva