Gaming

“Még hogy vége a Twitch érának?” – Shroud nekiment Ninjának

metabro - 5 éve

Shroud szerint maximum a pénz miatt váltanak a streamerek

Shroud szerint maximum a pénz miatt váltanak a streamerek

Az utóbbi időben az egész streaming közösség azon pörög, hogy vajon tényleg elkezdődött-e a Twitch lejtmenete. Alapvetően egyik konkurens platform sem tart ott, ahol a Twitch, viszont sokak bizalma megingott a lila óriásban, hiszen a platform legnépszerűbb streamere a Mixerre költözött. Shroud szokás szerint ezúttal sem rejtette véka alá a véleményét, amikor egy nézője megkérdezte tőle, hogy ő is meglovagolja-e az átigazolási hullámot.

"Ugyan, dehogyis. Nem lovagolom meg, nem hiszen hogy valaha is láthattok-e tőlem hasonlót. Egyszerűen nevetséges. Persze nem gondolom azt, hogy a Twitch-nek nem kellene össszekapnia magát, de nem ezzel a lépéssel fog megszűnni a platform."

"Túl sokan mennek át a Twitch-ről más platformokra? Nem önszántából senkinek sincs érdekében átpártolni más platformra. Maximum akkor mennek át, ha fizetnek érte"

Habár shroud nem mondta ki Ninja nevét, a célzást mindenki értette, tekintve, hogy túl sok nevet egyelőre nem vett még meg a Microsoft. 

A 25 éves ex-profi szerint egyszerűen túl nagy rizikó egy teljesen új platformra átmenni és ezzel újrakezdeni mindent, ezért egyhamar valószínűleg nem lesz nagy átigazolási hullám. Persze, ha a Microsoft megvesz mindenkit kilóra, akkor más lesz a helyzet, de egyelőre ennek nem mutatkoznak jelei, shroud szerint csak Ninját sikerült ezidáig megvásárolni, amit egyébként Ninja korábban több alkalommal cáfolt. 

"Nem árulhatom el a részleteket, de higgyetek nekem, nem a pénz ösztönzött."

Ninja egyhamar valószínűleg nem fog visszatáncolni a Twich-re, mivel legutóbb meglehetősen kiakadt a platform döntéshozóira, amiért más streamereket reklámoztak a csatornája helyén, ráadásul egy pornó stream is futott az ajánló alatt, amiért a Twitch vezérigazgatója nem győzött bocsánatot kérni a közösségtől.

Kíváncsian várjuk, hogy Ninja vajon fog-e reagálni shroud véleményére.

Ezt olvastad már?

  

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva