Hearthstone

Íme ez első meta jelentés: nem kevesebb, mint 7 pakli van tier 1-ben!

metabro - 5 éve

Jöjjön a VS data heti metája.

Immáron épp elég ideje van kint a Saviors of Uldum kiegészítő, hogy a VS oldala lehozza a heti meta jelentést – ez meg is történt, lássuk hogy nézne ki az erőviszonyok! 

A legnépszerűbb paklik

Nos rendesen átalakult a helyzet népszerűség terén: Jaina rengeteget lépett előre, olyan szinten, hogy a maga bő 15%-ával a leggyakoribb vendég az asztalokon, míg Rexxar visszaesett alaposan, de így is 2. majdnem 14%-kal. A 3. helyet az óriásit javult Thrall szerezte meg, melyet a Quest variáns popularitása röpített eddig – túloldalt a Priest kullog az utolsó helyen, de egyelőre a közösség közel 7%-a játszik vele, ami nem olyan rossz. 

A legjobb paklik

Főleg ha hozzávesszük, hogy egyébként van egy Tier 1-es paklija a Priestnek, akkor még kevésnek is tűnhet az előbb említett 7% – márpedig a kombó verzió jelenleg a 2. legjobb győzelmi rátával rendelkező deck! Első helyen a Murloc Paladin áll, melyet már Kripp is bálványozott pár napja:

Ők követi a Control Warrior, mely picit megújult, de megtartotta stabil pozícióját, de rajtuk kívül is rengeteg Tier 1-es deck akad még: két egylapos pakli (Hunter és Mage), Mech Hunter és Aggro (!) Warrior állnak még itt. A deckeket ezen az oldalon érhetitek el! 

Matchupok

Ha már Aggro Warrior: az egyetlen deck, ami kordában tartja igazán, az pont egy másik Warrior variáns, a Control, illetve értelemszerűen a Wall Priestet sem kedveli a pakli. A Bloodsworn Mercenary és a Livewire Lance igazi húzó lapjai a decknek, ki ne hagyjuk őket! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva