League of Legends

Most ugrik a majom a vízbe, a héten indul a legújabb amerikai Clash teszt

metabro - 5 éve

Reméljük ezúttal már problémamentes lesz a tesztidőszak.

Újból nekifut a Riot Games a Clash élesítésének. A héten az észak-amerikai szervert teszteli a kiadó, remélhetőleg ezúttal már nagyobb sikerrel, mint eddig.

A Clash a League of Legends beépített bajnokság módja talán a játék leginkább várt eleme. Ám bejelentése óta csak a gond van vele, lassan már két éve szenved vele folyamatosan a Riot. A koncepció viszont fantasztikus, értjük, hogy miért kapaszkodik annyira a Clash-be a kiadó.

A játékosok elkészíthetik a saját csapatukat, s értékes jutalmakért versenyezhetnek. Mindezek mellett egy kisebb játékospiac is be van építve a rendszerbe, vagyis tényleg megvan a kompetitív éra látszatja.

Mindezzel csak az a gond, hogy sajnos a megjelenése óta komoly problémákkal küzd a mód, s így a Riot Games-nelk folyamatosan ki kell emelnie a lehetőségek közül, mert többet ront a kliensben, mint amennyit használ.

A fejlesztők elmondása szerint sikerült rájönni, hogy mi okozta hosszú hónapokig a problémát, így a mostani teszthullámot tekintve igazán bizakodóak. Mi is azok vagyunk, reméljük hamarosan Európába is visszatér a Clash, ehhez pedig az kell, hogy az észak-amerikai tesztidőszak sikeres legyen!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva