Hearthstone

Mike Donais ezt benézte: érkezhet a Mage és Priest nerf is

metabro - 5 éve

Véletlen ugrott fel az ablak.

Bő két hete kint van már a Saviors of Uldum, nemrég meg is érkezett az első meta jelentés:

Ez alapján elmondható, hogy viszonylag színes a meta, de jó pár erős pakli van. Ha csak ezt vesszük alapul, akkor azt mondhatnánk, hogy adott esetben érkezhet a Paladin és a Priest nerf is hamarosan, azonban a Blizzard úgy tűnik csak félig ért egyet ezzel. Ugye tornákon igencsak domináns a Mage, és a VS oldalát megnézve is ott van a Highlander variáns a legfelsőbb tierben, a Big Spell pedig egyel alatta – míg lentebb láthatjuk, hogy a Cyclone is valószínű tier 2. 

Mindhárom pakli használja a Conjurer's Callingot, így ha a kiadó kezdeni akar valamit Jainával, akkor ehhez a laphoz kell hozzányúlnia – valószínű ez így is lesz. Mike Donais streamjére került ki ez a beszélgetés:

Post image

Az ember kétkedve fogadja ezt, hisz miért is kerülne ez napvilágra, azonban a következő klip megmagyarázza: szimplán mellékattintott a Blizzard arca.

Az említett Mage kártya 4 manássá gyengülhet, míg az Extra Arms visszamehet 3 manára – már ha a fenti gondolatokat fixen átviszi a Blizzard. Persze ez nem azt jelenti, hogy máshoz nem nyúlnak hozzá – meglepődnénk, ha a Warrior érintetlen maradna, illetve nincs kizárva, hogy a Tip the Scales-Prismatic Lens kettős egyikéhez is hozzányúlnak. Kíváncsian várjuk a változtatásokat! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva