R6

Ezzel biztos kell kezdeni valamit: Goyóval túl egyszerű nyerni Hostage módban

metabro - 5 éve

Baj van Goyo fronton.

Egy hete zajlik megközelítőleg az Operation Ember Rise tesztelése, mely két új operátort, Amarut és Goyót hozza be a játékba. Utóbbit tartják sokan esélyesebbnek arra, hogy beverekedje magát a metába, elvégre a 3 lerakható pajzs önmagában is erősnek hangzik, hát még a rátett benzines kanna. 

Képtalálat a következőre: „goyo rainbow six siege”

A játékosok folyamatosan rajta vannak azon, hogy kimaxolják a benne rejlő potenciált, mely során egy új lehetőségre találtak: Hostage módokban sokkal erősebb Goyo, mint máshol – egészen konkrétan inkorrekt szintet üt meg. Mutatjuk mire gondolunk! 

Ugyebár belőve az objektívre eltalálták a támadók az egyik kannát, ami felgyújtotta a másikat, majd a tovább terjedő tűz kivégezte a túszt, instant győzelmet adva a védőknek. Természetesen mondhatjuk, hogy akkor annyi a dolgunk, hogy okosabban játszunk, azonban a következő klip is mutatja, hogy magunkra csalhatjuk a támadókat:

Innentől pedig nem megoldás, hogy nem lövünk az objektív közelében lévő védőkre, illetve emellett is egy plusz nyomást helyez a támadókra, hogy minden egyes golyót meg kell gondolni – márpedig ennyire szigorú játékmenetet kevesen élveznének. Kíváncsian várjuk, hogy kezd-e ezzel valamit majd a Ubisoft! 

Ezt olvastad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva