Fortnite

Így teljesítsd a “Find Claptrap’s missing eye” kihívást a Fortnite-ban

metabro - 5 éve

Ha esetleg problémáid akadnának az egyik legújabb Borderlands kihívással, íme egy kis segítség.

Igazán meglepett minket az Epic Games, amikor bejelentették, hogy a v10.20-as frissítéssel egy Borderlands kollaboráció is landol a játékban. Paradise Palms mellett megjelent Pandora, egy teljesen új Rift zóna, ami a Borderlands játékok hangulatát hozta el a Battle Royale szigetre. A területen belül folyamatosan töltődik a pajzsunk, vagyis meglehetősen kaotikus harcokra lehet arrafelé számítani.

És hát akarva akaratlan be kell vállalnunk ezeket a helyzeteket, ugyanis az új Rift zónával és Item Shop tartalmakkal exkluzív küldetések is jöttek a frissítésben, amik teljesítéséért ingyenes tartalmakat oldhatunk fel magunknak. A kihívások közül az egyik legnehezebb az, ami arra kér minket, hogy keressük meg Claptrap elveszett szemét, s szolgáltassuk vissza hozzá. Ehhez ugye meg kell találnunk a szemet, utána pedig biztonságban vissza kell jutnunk a kicsiny robothoz.

A FortniteIntel el is készített egy képet, amin pontosan megjelölték nekünk a hiányzó szem lelőhelyét. Pandora legdélebbi épületének padlóján lehet majd megtalálni. Amint felkaptuk a szemet, indulhatunk is a robothoz, hogy teljesítsük a feladatot. Claptrap javarészt a "Welcome" tábla körül rohangál, így azt javasoljuk, hogy arrafelé keressétek. Ha ez összejött és végzünk a menettel, máris megérkezik a gyűjteményünkbe a Crunk Bunny Spray.

Borító: FortniteIntel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva