Fortnite

Hivatalosan is visszavonta az Epic Games a Turbo Build változtatásokat

metabro - 5 éve

Sokaknak nem tetszett a delay átállítása, most visszakozott a kiadó, bár még így is módosítottak egy kicsit a játékmeneten.

A v10.20-as frissítés rendesen megzavarta a Fortnite állóvizét, egyik pillanatról a másikra a kiadó úgy döntött, alapjaiban rengeti meg a játék általános játékmenetét. Átállították a Turbo Build részleteit, ami addig 0.005-ös késleltetés volt, azt hirtelen 0.15 lett, vagyis szignifikánsan lassabbá vált az épíkezés. Így azok a technikák mint a 90's vagy a waterfall, közel használhatatlanná vált. Annyira sokan kezdtek fellázadni az Epic lépése ellen, hogy végül a kiadó is belátta, ezt talán egy fokkal tovább tolták mint kellett volna, így egy nap után megérkezett a hotfix.

A rendszer visszaállt a rendes kerékvágásba, a Turbo Building olyan mint régen, egy aprócska, ámde annál komolyabb módosítással. Ugyan az elemeket újból olyan gyorsan pakolgathatjuk egymás után, mint eddig, ám a falak pótlását továbbá is szabályozza az Epic Games. Minden új elemet 0.005 másodperces késleltetéssel pakolhatunk le, viszont ha az egyik fal megszűnik létezni, azt csak 0.15 másodperc után pótolhatjuk. Vagyis a siege szituációk könnyebbek lesznek.

Nagy kár, hogy a Drum Gun attól még a Vaultban pihen jelenleg…

   

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva