Gaming

Lekerült a lepel a Borderlands 3 gépigényéről

metabro - 5 éve

A Gearbox végre leleplezte a Borderlands legújabb epizódjának gépigényét.

A Gearbox végre leleplezte a Borderlands legújabb epizódjának gépigényét.

Vészesen közeledik a Borderlands 3 megjelenése, ami szeptember 13-án lesz esedékes. Ennek örömére pedig végre megtudhattuk a játék gépigényét, ami a szériához hűen nem lett eltúlozva, szóval nem kell majd túlságosan a zsebünkbe nyúlnunk ezúttal sem.

Ha FullHD-ban szeretnénk játszani, akkor minimum egy AMD FX-8350-es vagy egy Intel i5-3570-es processzorra lesz szükségünk, videókártyából pedig a AMD Radeon HD 7970/Nvidia Geforce GTX 680 kombó valamelyikével kell rendelkezünk a játék futtatásához. Memóriából mindössze 6 GB is elegendő lesz, viszont a HDD-t/SSD-t érdemes felkészíteni, ugyanis 75 GB-ot foglal majd a játék. 

Az ajánlott gépigényt már az 1440p-s felbontás mellé készítették, ide egy új generációs Ryzen 5 2600-ra vagy egy Intel i7-4770-ra lesz szükségünk, videókártyából is egy erősebb, frissebb darabra lesz szükségünk, tekintve hogy a fejlesztők az AMD Radeon RX 590, illetve az Nvidia Geforce GTX 1060-at ajánlják. A magasabb részletesség mellé több memóriára lesz szükségünk, egész pontosan 16 GB-ra. 

A grafikonon nem véletlenül kaptak kiemelt figyelmet az AMD termékei, ugyanis elsődlegesen ezekre optimalizálták a játékot a két cég közös együttműködésének köszönhetően. 

Ezt olvastad már?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva