League of Legends

Újabb csomag Little Legend érkezik hamarosan – Ezúttal a Star Guardian univerzumból!

metabro - 5 éve

Jöhetnek az újabb cukiságok.

A Teamfight Tactics egyértelműen nagyot megy a megjelenése óta. Olyannyira, hogy a Riot Games azon is elgondolkodott, hogy vajon van-e értelmük így a Rotating játékmódoknak. Persze mindennek igazán örülhet összességében a kiadó, ugyanis sikerült egy mikrotranzakciós rendszerrel egybekötni a TFT-t, ami ha pörög, akkor bizony a pénz is dől a házhoz. Ezek nem mások, mint a Little Legendek, akik összességében semmit sem adnak hozzá a játékmenethez, szimplán csak az avatárjainkként funkcionálnak. Na meg ARAM-on szurkolnak nekünk…

Ezek a kis legendák fejleszthetők, minden kategóriából három darab érhető el, egy egyes szintű, egy kettes szintű, valamint egy hármas szintű. A szinteket pedig csak és kizárólag tojásokból nyithatjuk meg, vagyis valós pénzért. Egyáltalán nem kötelező, elvégre mindenki kapott egy ingyenes egyes szintű legendát az első Beta Pass során, de mindannyian ismerjük már ezt a rendszert, ha van esély többnek mutatkozni a másiknál, akkor bizony lesznek játékosok akik több ezer forintot ölnek majd mindebbe bele.

S valószínűleg sokan lehetnek ilyenek, ugyanis a Riot Games a PBE-re már fel is lőtte a legújabb csomagot, a három új Little Legendet tartalmazó Star Guardian tojásokat. Dango, Fuwa és Shisa valószínűleg a 9.18-as ciklusban lesznek majd legkorábban elérhetők.

Dango

Fuwa

Shisa

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva