League of Legends

Már videó is van a mobilos LoL-ról? Így nézhet ki a Tencent fejlesztése élesben

metabro - 5 éve

Jobban néz ki, mint amire számítottunk.

Előkerült egy videó, amiben a mobilos League of Legends-be nyerhetünk betekintést. Ahogy arra lehetett számítani, a Tencent fejlesztése változtat némely dolgot az alap játékmeneten, ám egyértelműen jobban néz ki a port, mint amire első hallás után számítottunk…

A napokban beindult az ötletgyár, egyre több kép került ki a világhálóra a mobilos LoL-lal kapcsolatban, így a közösség is elkezdett szépen lassan hinni a projektben. Most pedig már videóbizonyíték is van a program létezéséről, így most már csak a hivatalos bejelentés maradt hátra.

Amire érdemes figyelni a videóban, az például a champion pool. Összesen 27 hőst lehetett látni a bemutatóban, s azok is inkább skillshotokra épülő hősök, vagy faék egyszerűségű karakterek voltak. Ez azt jelentheti, hogy a mobilos játékban nem mindegyik hős lesz elérhető, ugyanis a mobilos játékmenet valószínűsíthetően különbözni fog a PC-s játékmenethez viszonyítva. A videóban is Ezreal került a reflektorfénybe, s láthattuk azt is, hogy ezeket a skillshotokat milyen technikákkal lehet előhívni.

További érdekesség, hogy ez esetben lockolt kamerával kell majd teljesítenünk, a karakterünkkel a középpontban. Ez egyébként érthető, nehéz lenne mobilon egy teljes mapot vizslatni.

Reméljük hamarosan többet is megtudhatunk majd a mobilos megjelenésről, s a Riot és a Tencent hivatalosan is bejelenti a projektet. Na meg azt is, hogy a mobilos LoL-lal befut a mobilos TFt is…!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva